APK voor je zingen
'Terugkomdag' 

Vrijuit zingen is geen statisch gegeven. Het is een proces dat altijd doorgaat, dat nooit klaar is. Dat geldt trouwens ook voor het verlangen naar vrijuit zingen; ook dat beweegt mee met waar wij in ons leven zijn. 
Ken je de ervaring dat je op momenten vrij, vreugdevol en verbonden met jezelf en anderen aan het zingen was? En smaakt dat naar meer, naar verder en dieper reiken? Omdat je voelt dat er in jou meer ruimte te ontdekken valt? Meer toppen te bereiken en meer diepten te doorgronden? Meer potentie aanwezig is dan waar je nu bij kan?
Dan is er goed nieuws voor je.

Driemaal per jaar organiseren wij speciaal een APK-dag voor jouw zingen. Op deze dag kun je (opnieuw) aankomen waar je nu bent, om van daaruit je stem zijn gang te laten gaan. Onderzoekend, nieuwsgierig, observerend én je gaandeweg eraan overgevend. Om uit te komen bij waar je zijn moet, nu. Dat kan in de volheid van de vreugde zijn, of in de rauwheid van verdriet, en alles wat zich daartussen beweegt.

Deze dag is bedoeld voor iedereen die al een langer programma bij ons gedaan heeft (Michelangelo, Goud!, Voluit Vrouw, Stem van Liefde en Angst, Ode an die Freude of het Introductiejaar). Op die manier kunnen we direct to the point komen en kunnen de deelnemers elkaar tot steun en stimulans zijn. De dag bestaat uit een afwisselend aanbod van oefeningen, zingen in duo's en met de hele groep, en solo's. 

De begeleiding is in de uitnodigende handen van Marjo Brenters, in de middag is er pianobegeleiding. 
 
Aantal deelnemers: minimaal 9, maximaal 14.
 

 Datum
vr 12 april 2019
 Tijd  10.00 - 17.00 uur
 Locatie  Amsterdam
 Prijs  € 110
 Aanmelden  via online reserveren