Voorbereiding op Ode
De Stem van Waarheid en Vrijheid

 
Vrijheid is een diep verlangen in ieder mens.

Terwijl wij gezegend zijn met het leven in een werelddeel waar we in we in relatieve vrijheid kunnen bewegen voelen wij ons innerlijk vaak minder vrij. Oude ervaringen, blokkades, onzekerheden en pijn houden ons tegen, maar diep vanbinnen zijn we misschien wel vrijer dan we denken.

Zingen is een vorm die zich er geweldig voor leent om deze vrijheid te verkennen. 

In deze serie kom je o.a. door de trilling van jouw stem in contact met alles wat in jou leeft en zo opent zich een ruimte, kan er beweging ontstaan en kan jij tot expressie komen.

Deze serie is voor iedereen toegankelijk die verlangt naar waarheid, vrijheid en de expressie daarvan en kan tevens heel goed dienen als een voorbereidend traject als je de 2-jarige opleiding tot stembevrijder Ode an die Freude overweegt.

Het is een serie van 7 dagen onder leiding van Sarah Jens en Anna Fernhout. Zij zullen de eerste en de laatste dag samen en de andere dagen afwisselend vorm geven aan het programma. Tevens verzorgt Anna de muzikale begeleiding.
 
Meer lezen: download de folder.

Heb je vragen of wil je overleggen over je deelname dan kun je contact opnemen met Sarah Jens via info@centrumvoorstembevrijding.nl

Praktische informatie

Locatie : Amsterdam Zuid
Data  
: vrijdagen 17 jan, 7 feb, 6 mrt, 3 april, 8 & 29 mei en 19 juni 2020
Tijden : 10-17 uur
Kosten : € 985
Aanmelding
: We ontvangen graag een korte motivatie voor je deelname via 
   info@jankortie.nl.