Workshop De Stem van Woede en Wil
Vervolgprogramma*
 
De Stem van Woede en Wil
 
Woede is een groot thema.
Steeds vaker komt dit thema naar voren in het werken met stem.
Ken je het dat je denkt dat je nooit boos bent? Of dat je juist vaak een boze ondertoon in jezelf waarneemt, maar dat je je boosheid onderdrukt? Of ga je huilen als je eigenlijk woede voelt, of word je buitenproportioneel kwaad en kan je je drift haast niet beteugelen? Ben je bang van andermans woede en stel je alles in het werk om die op afstand te helpen houden? 
We hebben mogelijk als kind al verwarrende boodschappen gekregen over onze gezonde vrije wil en over het uiten van onze boosheid. Menig kind heeft te verstaan gekregen dat al te heftige energie teruggehouden moet worden.

We hebben meer met woede te maken dan we denken. In woede huist een grote vitale kracht, de ware kracht van de Wil. Het is van belang dat we woede als gezonde kracht leren uiten en delen. 

In deze workshop o.l.v. Sarah Jens zullen we dit grote onderwerp met zulke diverse kanten eens grondiger onder de loep nemen en vooral met elkaar te delen. In vol geluid en in vol contact. Want een ding is ook helder, (onderdrukte) woede heeft contact nodig. 
 
Er is ruimte voor 10 mensen. 

* Deelname is alleen mogelijk als je ofwel onze tweejarige opleiding of een ander langer programma bij ons gevolgd hebt. Heb je vragen hierover neem dan contact met ons op.


 
 Datum  
wo. 19 juni 2019
 Tijd 10-17 uur
 Locatie Amsterdam
 Kosten € 125 incl. soep tijdens lunch
 Aanmelden   via online reserveren