Winterretraite
Programma en staf
We volgen een vast, kloosterachtig dagritme. In gezamenlijke bijeenkomsten zingen we en zijn we ook stil. En daartussendoor is er tijd voor jezelf, en die brengen we in stilte door.

De leiding van de retraite is in handen van Jan Kortie. Hij omringt zich met een ervaren staf, bestaande uit Sarah Jens, Marjo Brenters, Eric van den Bergh, Anna Fernhout en Josine Crolla.

Waar en wanneer
Deze winterretraite vindt plaats van vrijdagochtend 1 t/m zondagmiddag 3 februari 2019. We worden gastvrij ontvangen in Kasteel de Berckt in Baarlo (bij Venlo). De Berckt is een bijzondere plek. Het heeft eerst als kasteel dienstgedaan en vervolgens als klooster. Het is goed toeven op de idyllische binnenplaats, in het park of aan de Maas.
Je beschikt over een eenvoudige kamer met eigen sanitair, je kunt kiezen of je gebruik wil maken van een éénpersoonskamer of een tweepersoonskamer. 
De maaltijden zijn voedzaam en lekker en geheel vegetarisch. Er wordt geen alcohol geschonken. 

Kosten en inschrijving
De retraite kost € 455,- op basis van eenpersoonskamers. Als je voor een tweepersoonskamer kiest dan betaal je € 435,-. Bij de prijs zijn behalve de accommodatie en de maaltijden ook koffie en thee inbegrepen.
Per 1 januari gaat het lage btw tarief omhoog. Wie na die datum boekt betaalt €10,- extra. 
Er is plaats voor ongeveer 150 deelnemers. 

Voorbereiding 
Wil je je voorbereiden of oriŽnteren? Lees en beluister dan ĎHet Lied van Hetí, het boek met cd van Jan Kortie. Op de cd vind je het soort mantraís dat we zingen, in het boek lees je het gedachtegoed waarmee we werken. 

 
 

 Data  vr. 1 t/m zo. 3 februari 2019
 Tijden  vrijdagochtend 10.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur
 Locatie  Kasteel de Berckt in Baarlo (L)
 Prijzen
 € 465  o.b.v. eenpersoonskamer
 € 445  o.b.v. tweepersoonskamer
 Aanmelden  via online reserveren