Jaartraining 1 - Dit ben Ik! (voorheen Michelangelo)
 
 
Waarom is het zo moeilijk om ‘lekker’ te zingen, om voluit te laten horen: Dit ben Ik!?

Dat heeft alles te maken met de oordelen over ons zingen. Misschien hoorde jij op de basisschool al dat het nooit wat zou worden met je stem, of moest je achteraan staan bij de musical. Maar zelf zijn we ook niet snel tevreden over ons eigen zingen. We vinden er van alles van: onzuiver, niet mooi, te zacht of juist te hard, onzeker, trillerig. Of we willen wel zingen maar liefst niet opvallen. En we willen controle over wat er aan geluid uit ons komt. 
Kortom: we voelen spanning als we gaan zingen en daar willen we het liefst vanaf. Maar in die spanning zit juist muziek! Zingen mag, minstens af en toe, ook best spannend zijn. 

In de Jaartraining Dit ben Ik! o.l.v. Marjo Brenters ontdek je jouw eigen zingen. Jouw stem is in al zijn volheid en natuurlijkheid al in jou aanwezig. Hij hoort onlosmakelijk bij jou, je bent ermee geboren. Het enige wat je hoeft te doen is hem te laten horen, te bevrijden uit jezelf en de patronen waarin je mogelijk gevangen zit. 
We hoeven niet ons best te doen om muziek te maken, hij ís er al. Er is alleen jouw bereidheid voor nodig om hem te laten klinken. Dat is een spannend avontuur. Maar als je dit aandurft kom je echt tot uiting in je zingen, in al jouw eigenheid en eigenaardigheid. Dan kom je in een beweging van binnenuit, en maak je contact met de wereld om je heen over wie je in wezen bent. 

In deze Jaartraining gaat het om jouw persoonlijke leerweg, over de stappen die jij kunt maken om je stem te bevrijden en om zo meer en meer tot bloei te komen in je zingen. En in je leven, want zingen staat nooit op zich. 
Deze Jaartraining is bedoeld voor jou als je de eigenheid van jouw stem wil bevrijden. Als je wilt voelen en uitdragen: "Ja, dit ben ik! Hoor mij maar!” 

In de folder vind je alle informatie. Vraag hem hier aan.

Locatie Polanentheater Amsterdam
Data
De woensdagen: 7 & 28 november, 19 december 2018 en 9 & 30 januari, 20 februari en 13 maart 2019.
Tijden
11.00 - 17.30 uur
Kosten € 990 (incl. soep in de pauze)
Informatie         
en aanmelden     
Meer informatie over deze jaartraining en hoe je aan te melden vind je in onze folder. Deze kun je aanvragen via info@jankortie.nl of bel 020-6246404.