Jaartraining 2 - Ik en Jij (voorheen Goud!)
 
Jaartraining 2 Ik en Jij , o.l.v. Marjo Brenters, is een vervolgleergang voor iedereen die al een langer traject bij ons heeft gevolgd. Deze training gaat over (verdere) bewustwording en persoonlijke groei vanuit de invalshoek van contact met de ander. Persoonlijke groei is erbij gebaat om onszelf onder de loep te nemen in onze relatie tot de ander. Zingen is daarvoor een geweldige oefening, want zingen gt over contact. Met onszelf én met de ander. Het doet er erg toe dat ons lied gehoord wordt.
 
Gaan de eerste stappen in stembevrijding veelal over jouzelf als individu, er is ook zoveel te leren over wie ik ben in contact? Kan ik mijzelf zijn, me helemaal geven en mijn hart openen? Of houd ik me in, ben ik beducht voor oordelen, kom ik in angst terecht en trek ik me terug? Ga ik juist hard werken om maar gehoord te worden? Hoeveel ruimte durf ik eigenlijk in te nemen? 
 
Ervaren deelnemers kennen het zingen voor en met elkaar, én ze weten hoe het is om getuige te zijn van elkaars proces. Het zingen voor de groep fungeert als een spiegel; soms confronterend en op andere momenten liefdevol en steunend. 
 
Uiteraard ben jij ook in deze Jaartraining weer steeds zélf het startpunt. Alles begint met toelaten wat er in je leeft en wat er gezongen wil worden. Dat vervolgens in contact brengen is een spannend proces. Het vraagt onze moed en compassie om zowel onze gevoeligheid als onze kracht in contact te brengen. Het samenzingen vergroot het oefengebied, omdat je daarin precies voelt wanneer je je terugtrekt, jezelf kleiner maakt of juist harder gaat zingen om maar gehoord te worden.

Jaartraining 2 is een vervolg op Jaartraining 1 en is ook geschikt voor mensen die een ander (langer) traject bij ons hebben gevolgd. 

Vraag hier de folder aan. 

Locatie Polanentheater Amsterdam
Data nnb
Tijden
11.00 tot 17.00 uur
Kosten 
Aanmelden en informatie   

Voor meer informatie kun je de folder bij ons aanvragen via info@jankortie.nl. Je kunt je aanmelden via info@jankortie.nl
 
Terug naar Langere activiteiten