Lees meer over de Ode Vooropleiding
Wat gaan we doen?
De oefeningen die we aanreiken, geven alle gelegenheid tot steeds preciezer voelen wie jij bent en wat jij te geven hebt. We doen lichaamswerk, meditatie- en ademoefeningen. Natuurlijk zullen we veel zingen, vooral improviserend, zodat je steeds kunt voelen wat er in het moment zelf aan de beurt is. Alles is welkom, en alles kan bezongen worden. Zowel jouw pijn als de verzachting daarvan, alsook jouw grootsheid en het hanteren daarvan.

Reflectie en huiswerk
Tussentijds krijg je huiswerkopdrachten om het geleerde te integreren in je dagelijks leven, en in een verslag reflecteer je op jouw ervaringen, waardoor je deze verdiept en bestendigt.

De docenten
De Ode Vooropleiding wordt geleid door Marjo Brenters. Zij is stembevrijder met een eigen praktijk in Breda en bij ons is zij verantwoordelijk voor o.a. de Jaartrainingen 1 en 2 en de workshops Naar Binnen en Naar Buiten. Marjo wordt terzijde gestaan door Anna Fernhout die ook de muzikale begeleiding op zich neemt. Anna is o.a. docent in Ode an die Freude en geeft diverse workshops bij ons. Zij heeft haar eigen praktijk in Utrecht.
Jan Kortie en Sarah Jens, de docenten van de tweejarige opleiding, zullen ieder op een van de dagen gastdocent zijn.
 
Data
Er zijn vijf bijeenkomsten in Q-Factory op de maandagen 14 januari, 11 februari, 18 maart, 8 april en 13 mei 2019, steeds van 10.00 tot 17.30 uur. Daarnaast krijgen alle deelnemers een privéles bij Marjo.

Inschrijving
Het is voor deelname aan de Vooropleiding een vereiste dat je minstens eenmaal hebt deelgenomen een eendaagse workshop in een kleinere groep bij een van onze docenten. Meer informatie over aanmelden lees je in onze folder. Er is plaats voor maximaal 14 personen.

Folder
Vraag de uitgebreide folder aan via info@jankortie.nl. Heb je nog vragen, bel of mail gerust!
Telefoon: 020-6246404.