Workshop Vrouw, Lijf en Stem
 
Een intensieve ééndaagse workshop o.l.v. Sarah Jens speciaal voor vrouwen. 
 
Of wij onze stem in al zijn volheid geven, hangt nauw samen met hoe wij aanwezig zijn in ons lijf en met name in ons bekkengebied.In deze workshop leer je in de bedding van een vrouwengroep bewustzijn te krijgen over hoe jij in contact bent met je lijf en met je levensenergie. Waar er gemak voelbaar is, waar vitaliteit en ook waar jouw ongemak huist. In al die schakeringen maak je geluid en geef je jouw stem. We komen hierin je stevigheid, je kwetsbaarheid, je vertrouwen, je levendigheid, je pijn tegen. Daar ruimte aan geven en hoorbaar laten worden van wat zich aandient brengt je dicht bij wie jij bent, maakt je vitaal en geeft veel meer diepte aan je stem.
 
Luister hier naar het radio interview met Sarah van zaterdag 29 september 2018 ter gelegenheid van de dag van de Vrouwen bij Salto Radio. Hierin vertelt zij over de programma's stembevrijding die zij  al sinds jaar en dag geeft aan vrouwen. Het gedeelte met Sarah is vanaf 31.35 seconden te beluisteren. 
 
 
Data
wo. 15 januari 2020 (wachtlijst)
vr. 20 maart 2020 
wo. 13 mei 2020
Tijden 10.00 - 17.00 uur
Locatie Amsterdam
Kosten € 110,-*
Aanmelden
 
 * Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact met ons op voor een eventuele oplossing
 
Als de workshop van jouw keuze vol is kun je je via info@centrumvoorstembevrijding.nl aanmelden voor de wachtlijst. Er komen regelmatig plaatsen vrij.
 

Terug naar workshops