Workshop Naar Binnen en Naar Buiten
Een intensieve eendaagse workshop stembevrijding op 2 locaties: in Amsterdam, en Breda. De workshops worden afwisselend geleid door Marjo Brenters en Anna Fernhout.
 
In een kleinere groep (max. 12 deelnemers) werk je aan de ontwikkeling van je stem, je zingen, je muziek. Kun jij eigenlijk heel mooi zingen, maar lukt dat nou juist niet als er andere mensen naar luisteren? Of denk je juist dat je niet kunt zingen maar wil je het eigenlijk toch?
 
Iedereen kan zingen. Niemand heeft jouw stem, niemand heeft jouw verhaal. Als je daarop kunt vertrouwen ga je je steeds vrijer voelen in je zingen. In deze workshop wordt vooral ge´mproviseerd, op een voor iedereen toegankelijke manier. In de ochtend werken we aan de fysieke aspecten van het zingen. Na de lunchpauze, die ieder op eigen gelegenheid doorbrengt, krijg je de kans om, al dan niet met pianobegeleiding, te onderzoeken welke muziek zich nu in jou aandient. 
 
Wat wil jouw stem nu? Durf je jezelf te laten horen? Iedere zanger en zangeres, ook wie zijn kunsten alleen in de badkamer beoefent, maakt z'n eigen zoektocht door. Dat is soms niet makkelijk, maar kan altijd fascineren. Het gaat om jouw innerlijke kracht, om die gefocust, gedoseerd én zonder overbodige terughoudendheid tot expressie te brengen. Al zingend groeit de bereidheid om je helemaal te geven. Dat kan spannend zijn, want het gaat om levende en levendige muziek. En zo ervaar je al zingend de vreugde van de vitaliteit die door je heen stroomt.
 

Data en locaties
 
Amsterdam, docenten Marjo Brenters en Anna Fernhout  
Data:  za. 8 februari 2020     Anna Fernhout

 
Breda, docent Marjo Brenters
Data     za. 1 februari 2020
 

Algemeen
Kosten € 110,-*
Tijden  10.00 - 17.00 uur
Aanmelden  
info@centrumvoorstembevrijding.nl
 
 
* Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact met ons op voor een eventuele oplossing.

**Als de datum van jouw keuze vol is kun je je via info@jankortie.nl aanmelden voor de wachtlijst. Er komen regelmatig plaatsen vrij.
 
Terug naar workshops