Workshopserie De Stem van Liefde en Angst
Deze serie, o.l.v. Sarah Jens, is een vervolg op de workshopserie Voluit Vrouw
 
Liefde kenmerkt zich door ruimte, helderheid, zachtheid, kracht, eerlijkheid, compassie, onschuld, vrijheid, een vrije seksuele stroom, uitreiken en ga zo maar door.

Angst laat zich in vele gedaanten zien in de vorm van weerstand, afwijzing, (zelf)haat, jaloezie, afgeslotenheid, ernst, minachting, oordeel, schaamte, etc.

Herken je dat de angst in jou op verschillende momenten in je leven een grotere trekkracht heeft dan de liefde in jou? Dat liefde, die onaantastbaar groot in ons is, toch verscholen blijft door angst die zich aan je opdringt?
Liefde en angst, twee kanten van eenzelfde medaille, waarbinnen wij voort-durend en afwisselend bewegen. In onszelf, onze relaties, onze seksualiteit, ons werk en waarin we allen verlangend zoeken naar bevrijding.
De ervaring leert dat juist het aankijken van angst ons helpt om meer ruimte te bieden aan liefde. Liefde, niet als een zoete toedekkende beweging, maar in grootse ontzagwekkende eerlijkheid en nabijheid in onszelf en met elkaar.

Inmiddels ken ik de kracht van het samen zijn met vrouwen en weet ik dat die bedding een vruchtbare bodem vormt om steeds meer te durven zijn wie je ten diepste bedoeld bent te zijn.
We gaan samen komen, in de workshopserie: De Stem van Liefde en Angst. Speciaal voor vrouwen die eerder een programma bij ons volgden en die een verlangen voelen om het thema angst en liefde in een diepere laag te onderzoeken.

We zullen uiteraard zingen, samen en individueel. We zullen deelrondes houden waarin iedereen die dat wil iets kan delen over haar zoektocht door angst heen naar liefde. Ook werken we met meditatie en lichaamswerk. 
 
We komen 5 dagen bij elkaar en er is plaats voor maximaal 10 vrouwen.
 
 Data
de woensdagen: 15 april, 6 en 27 mei, 10 en 24 juni 2020 (reserveren kan tzt)
 Tijden 10.00 - 17.00 uur
 Locatie Amsterdam
 Kosten € 595
 Aanmelden info@centrumvoorstembevrijding.nl
 

Terug naar langere activiteiten